Afbudsrejser – Sådan rejser du billigt

Vil du rejse billigt, kan en afbudsrejse være en god mulighed. Afbudsrejser er de rejser, et rejsebureau ikke har fået solgt endnu. Eller rejser som passagerer har meldt afbud til af forskellige årsager. Derfor kan det betale sig for rejsebureauet at sælge rejsen til nedsat pris, da de ellers måske slet ikke får den solgt med så kort varsel. Så der kan være penge at spare, hvis du venter med at bestille din rejse til afrejsetidspunktet nærmer sig.

Hvornår er afbudsrejser billigst?

Et godt tidspunkt at lede efer en afbudsrejse på er i sommerferien. Her er der flest rejser i udbud, men du skal sørge for jævnligt at holde øje, da priserne kan svinge fra time til time – det afhænger blandt andet af det danske sommervejr. Godt vejr herhjemme giver typisk billige afbudsrejser, mens grå skyer og regnvejr får priserne til at stige.

Hvordan finder man de billige afbudsrejser?

Et godt tips er at sidde klar ved computeren hele tiden. Pak kufferten og vær klar til at klikke på det næste gode tilbud, du finder, for det kan være flyet går få timer efter, du har købt rejsen. Der er rift om de helt billige afbudsrejser, og derfor kræver det mildest talt, at du sidder og overvåger nettet konstant.