Tag til Kenya på safari

Har du altid drømt om at komme på safari? Og har du altid gerne ville opleve vilde giraffer og elefanter? Så er det Kenya du skal tage til. Landet byder nemlig på den bedste safari i hele Afrika!

Eventyrlig safari

Rejser du til Kenya har du mulighed for at opleve en helt fantastisk og eventyrlig safari – som mange drømmer om, men som få kun oplever.

Takket være Masai Maras flade græssavanne er der garanti for en unik safarirejse hele året rundt. I løbet af sensommeren og efteråret kan du opleve den store, fascinerende og meget omtale dyrevandring med gnuer og zebraer i millionvis.

Dog er du altid sikret at se enorme mængder dyr i Kenya året rundt, da de alle holder til på den enorme græsslette.

Se ”The Big Five”

Ved Masai Mara har du gode muligheder for at se ”The Big Five”, som er løver, leoparder, næsehorn, afrikanske elefanter og bøfler. Derudover har du også mulighed for at se geparder (som er verdens hurtigste landdyr), flodheste, krokodiller, aber, giraffer, sjakaler, skildpadder og mange andre spændende dyr.

Der venter dig derfor lidt af en oplevelse!

Se flamingoer ved Lake Nakuru

Hvis du også drømmer om at opleve de store samlinger af flamingoer, som man ser på tv, er Lake Nakuru et rigtig godt sted at gøre det. Her kan du nemlig opleve tusindvis af lyserøde flamingoer. De går alle sammen rundt i søens lave, salte vand og jager krebsdyr. Desuden parrer de sig også her og udruger deres unger. Det er et meget imponerende syn, som du absolut ikke må gå glip af, når du rejser til Kenya!

Udover flamingoerne kan du ved søen også se andre fuglearter samt næsehorn, giraffer, antiloper og hyænehunde.

Altså venter der dig en masse spændende og unikke oplevelser ved en rejse til Kenya – det vil uden tvivl være blandt dine største oplevelser.