All inclusive rejser

På all inclusive rejser kan du virkelig slappe af og holde ferie. Dette er især en fordel, hvis du ønsker en rolig badeferie, eller en afslapningsferie med familien. Eller du planlægger at tage på ferie med en gruppe venner eller veninder, og I ønsker bare at tilbringe tid på stranden og feste i baren om aftenen og have det sjovt. Er du til sol, strand og afslapning, kan dette være den rette type rejse for dig.

All inclusive rejser – når du virkelig vil slappe af og forkæles

På en all inclusive rejse vil flybilletterne, transporten til hotellet og tilbage til lufthavnen igen, alle overnatninger på dit hotel og alle måltider indgå i prisen. Drikkevarer og snacks er ofte også inkluderet. Så behøver du ikke køre rundt og lede efter restauranter osv., hvilket kan være meget praktisk, hvis du ønsker en ferie, hvor du virkelig føler, at du holder fri. Du kommer så til gengæld også til at betale hele prisen på én gang. Men så ved du, hvad rejsen kommer til at koste. Du ender ikke med en overraskelse senere hen. Så kan du selv beslutte, hvor meget du ønsker at give ud på shopping osv. og du ved, hvor meget du har råd til. Det giver et bedre overblik og du kan nyde din ferie med ro i sindet.

Du slipper for bekymringer

På en all inclusive rejse undgår du typiske faldgruber og kan lægge flere bekymringer på hylden og dermed slappe mere af under din ferie. Du undgår fx at blive narret af udspekulerede taxachauffører til at betale mere for taxaturen, end den reelt koster.

Ikke for eventyreren

Ønsker du derimod at tage på en opdagelsesrejse med din rygsæk, er du nok heller ikke bange for de udfordringer, der kan opstå undervejs. Du vil måske se dem som en del af eventyret og oplevelsen. Du ønsker nok en mere selvstændig og fleksibel ferie. Så har du til gengæld andre måder, du vil kunne spare penge på under din rejse.