Sommerhus i Blåvand – En hyggelig og afslappende ferie

Leder du efter et sted, hvor du både kan få lidt badeferie, men hvor der samtidig er en masse gode aktiviteter og seværdigheder både for børn og voksne i nærheden? Så er et sommerhus ophold i Blåvand måske lige det du leder efter. Blåvand er en mindre turist- og badebebyggelse i Sydvestjylland, der gennem årene har udviklet sig til et trækplaster for turister velbesøgt hele året rundt.

Hvad kan man foretage sig i og nær Blåvand?

  1. Ribe Domkirke ligger ikke ret langt fra Blåvand, så hvis i er i sommerhus i Blåvand og gerne vil opleve noget kulturelt, er det helt sikkert ikke en dum idé at aflægge den romanske domkirke et besøg. Der er i øvrigt en storslået udsigt fra borgertårnet.
  1. Varde Miniby ligger godt en halv times kørsel fra Blåvand, så hvis man har mod på at opleve andre danske byer, kunne det være en god mulighed. Her får man et indblik i, hvordan købstaden så ud omkring 1860’erne.
  1. Blåvand Zoo er bestemt også et besøg værd, hvis man godt kan lide dyr. Særligt en oplevelse, der kan anbefales hvis man har børn med på turen, da dyr næsten altid er et hit for børn.
  1. Der ligger også flere museer i og omkring Blåvand, herunder et fiskerimuseum i Esbjerg, Museet for brandbiler og Panser museet samt Oksbøl Ravmuseum.
  1. Legoland er et must, hvis man har børn med på sommerhus tur i Blåvand. Det er både for børn og voksne, hvorfor man er sikret en sjov dag med masser af kvalitetstid med familien, hvis man tager en tur til Legoland.
  1. Selve Blåvand strand er også enormt lækker, så hvis vejret er til det, kan det bestemt anbefales at pakke badetøjet og strandgrejet og tilbringe en dag på stranden.
  1. Sandskulpturfestivallen i Søndervig er også et besøg værd. Her kan man se de mest fantastiske skulpturer fremstillet i sand. Det er en sjov og anderledes oplevelse både for børn og voksne.

Hvor kan man booke sommerhus i Blåvand?

Er du blevet lidt tændt på et sommerhus ophold i Blåvand, så kan du booke dit ophold gennem Dancenter lige her. Blåvand er et skønt sted med en masse lækre sommerhus områder, der egner sig rigtig godt til en hyggelig familieferie.