Oplev den uberørte skønne natur på La Gomera

De fleste turister har ikke hørt om feriestedet La Gomera, mens alle kender til De Kanariske Øer. Øgruppen De Kanariske Øer ligger syd for Spanien med et herligt varmt klima året rundt, så her valfarter mange til hvert år. Øgruppen består af disse øer:

  • Tenerife
  • Gran Canaria
  • Lanzarote
  • La Palma
  • La Gomera
  • El Hierro
  • Fuerteventura

De fleste øer tiltrækker millioner af turister hvert år, mens den lille ø La Gomera lever en stille tilværelse med kun få besøgende hvert år. Øerne Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote har masser af luksushoteller og attraktioner til turisterne, mens La Gomera mest kan tilbyde en uberørt natur med dejlige strande samt regnskov og nationalparker. Du kan rejse til La Gomera med Spies Rejser, der har masser af afgange til De Kanariske øer.

Naturoplevelser på La Gomera

Øen La Gomera er på størrelse med Mors, men La Gomera er absolut et besøg værd, hvis du elsker at opleve en skøn og uberørt natur. Her finder du et fantastisk bjerglandskab med dybe kløfter, der skærer sig vej gennem landskabet. Der er masser af bjerge og vulkaner på De Kanariske Øer, og det højeste punkt på La Gomera er Garajonay på omkring 1500 meter. Bjerget ligger i i en stor skov i et fredet naturområde med nationalpark. Området er ideelt til vandreture, da stierne er nøje markerede, og her kan du opleve en uberørt natur helt tæt på.

Golf og private strande

Der findes faktisk en del store golfbaner på La Gomera, så mange golfinteresserede kommer til øen for at nyde naturen men også for at spille golf. Golfbanerne er dermed et trækplaster til øen, men det samme kan siges om de herlige strande. På La Gomera kan du ofte nyde en helt privat strand, da der er så få turister på øen, men strandene er i topklasse på samme niveau som de øvrige øer.

På La Gomera er der færre hoteller, mindre trafik, færre butikker og færre turistattraktioner end ved de øvrige Kanariske Øer, men alligevel kommer der mange turister hertil for at opleve den uberørte og smukke natur og slappe af i det skønne klima ved de enestående strande.