Sådan kommer du billigt afsted på tropeferie på Maldiverne

Maldiverne er drømmedestinationen for mange, og med udsigterne til at de forsvinder i takt med polernes afsmeltning, er det med at komme afsted, før det er for sent. Du kan sagtens komme afsted på en ferie til paradis for næsten ingen penge. Læs mere i indlægget om hvordan.

Palmedækkede øer, hvide sandstrande, azurblåt hav, farverige koralrev og en skyfri himmel. Det lyder som forsiden af et rejsemagasin – og det kan du få lov at opleve. Nok er Maldiverne et af de dyreste steder at rejse hen, men det behøver ikke betyde, at det bliver den dyreste ferie, du nogensinde kommer afsted på.

Book hotel eller vandrehjem på en lokal ø

Det var ikke tidligere muligt at komme på ferie og hotelophold på de lokale øer på Maldiverne, men de regler er nu blevet lavet om. Derfor er der nu begyndt at skyde mindre hoteller, vandrehjem og halvpensioner frem på de små lokale atoller på Maldiverne.

Det er heldigt for dig, for det er langt billigere end rejsemagasinernes dyre resortøer. En af de lokale øer du blandt andet kan holde ferie på, er Maafushi. Her kan du få en uge på hotel med havudsigt og morgenmad eller aftensmad for blot 3.700 for 2 personer – det er billigt!

Derudover kan du få flybilletter tur/retur for mindre end 5.000 kroner, hvis du er ude i god tid. Dermed koster en ferie på Maldiverne ikke mere end en ferie sydpå til de græske eller spanske øer.

Du kan komme til Maafushi via lokal færge, privat speedbåd eller vandflyver (som naturligvis er langt det dyreste).

Hvad kan du opleve på Maafushi?

Du kan sagtens få en uge til at gå på Maafushi. Udover solbadning kan du komme på dagsture med snorkling og frokost på sandbanker, dykkerture og dagsaktiviteter som jetski og bananrafting.

Vandet er krystalklart ved Maafushi, så derfor må du endelig ikke snyde dig selv for at snorkle. Din hjerne vil prøve at bilde dig ind, at du dykker i et akvarie – så god er sigtbarheden!