Rejs til Australien og få naturoplevelser i verdensklasse

Elsker du natur, og kan du ikke få nok af naturoplevelser, der slår benene væk under dig? Så skal du under alle omstændigheder tage til Australien på din næste udlandsrejse. Her får du nemlig naturoplevelser i verdensklasse, som du sent vil glemme.

Hvad kan du opleve i Australien?

1. Great Barrier Reef

Noget af det første mange tænker på, når de snakker om Australien, er Great Barrier Reef. Og det er også en god grund til. For det er et helt fantastisk sted at dykke eller snorkle. Her vrimler med skildpadder, stimer af revfisk, hajer og andre store dyr.

Når du rejser til Australien, er Great Barrier Reef et absolut must at opleve – uanset om du dykker eller snorkler. For her er et fantastisk og ubeskriveligt marineliv, som du ikke finder mange andre steder i verden. Det er med andre ord en naturoplevelse i absolut verdensklasse.

2 Vilde dyr

Noget af det bedste ved Australien er, at du ikke behøver tage i Zoo eller andre dyreparker for at se australian wildlife. Det ser du nemlig, mens du kører. Når du er på roadtrip langs den f.eks. den australske østkyst, kommer du ofte forbi skilte, der gør opmærksom på alt lige fra koalaer til kænguruer langs strækningen.

Holder du godt øje og kører du enten tidligt om morgenen eller i de senere eftermiddagstimer, er der stor chance for, at du kan opleve større grupper af kænguruer, der græsser langs vejen. Det er lidt af en oplevelse, og man gør store øjne de første gange, man får muligheden for at opleve det. Desuden vrimler det også flere steder med farverige papegøjer og andre flotte fugle, som du ikke ser derhjemme i det fri.

3. Storslået natur

Australien er et kæmpe land, og derfor har det også en masse natur at byde på. Når du kører langs den australske østkyst, vil du opleve at køre igennem den ene nationalpark efter den anden, som typisk har vandfald, klippeformationer og andre fantastiske ting at byde på.

Derudover er der også kyststrækningen, som er ubeskrivelig. Her bør du især holde ind ved Noosa, Bundaberg og Agnes Water, hvis kyster er ubeskriveligt flotte. Faktisk er der så mange naturoplevelser at vælge imellem, at du er nødt til at sortere noget af det fra. Og det er da lidt af en luksus ting!