Rejser til La Gomera – En hengemt perle

Drømmer du om at komme sydpå på en ferie, der kombinerer den klassiske solferie og oplevelser? Men er du alligevel ikke til de turistede charterferier? Så er La Gomera helt sikkert det rette sted for dig. Lær mere om den kanariske ø nedenfor og book din rejse til La Gomera gennem Spies lige her.

En hengemt perle blandt de kanariske øer

Som den næstmindste af de syv kanariske øer – næsten cirkulær og med en diameter på kun 25 kilometer – føles La Gomera som den glemte ø. Du kan køre gennem svævende kløfter og søvnige bjerglandsbyer ned til øde stenrige strande uden at støde på et enkelt trafiklys. På morgenens bumletur gennem den nordvestlige del af øen, er landskabet til tider næsten bibelsk i sin stilhed. Og ritualerne i landdistrikterne ude langs vejen er som fra en anden æra.

På afstand fremstår La Gomera som en uigennemtrængelig fæstning omringet af skyhøje stenvægge. Nudeltynde veje snor deres vej sammen med klippeflader og op ad kløfter, og de små hvide pletter, der repræsenterer huse, virker umuligt placeret på utilgængelige klipper. På La Gomera finder man alt fra et groft landskab til frodige dale, ærefrygt inspirerende klipper og stoiske klippeformationer skulptureret af gammel vulkansk aktivitet og erosion.

La Gomera tilbyder ikke den standard turistfælde af gyldne strande og et animeret natteliv. Det er også relativt besværligt at nå frem til; færgen fra Los Cristianos er et filter af slags, besøgende har tendens til at være vandrere med smag for de utallige vandrestier, der væver sig på tværs af denne frodige og spektakulære ø.

Top attraktioner på La Gomera omfatter:

  1. Parque Nacional De Garajonay
  2. Vallehermoso
  3. Valle Gran Rey
  4. Los Organos