Krydstogt med Oslobåden – En spændende miniferie

DFDS har flere gange om ugen afgange mellem Købehavn og Oslo i forbindelse med færgeruten Oslobåden, og her kan man enten købe en enkeltbillet til Norge eller tage på et minicruise krydstogt på knap dage. Prisen er normalt 398 kr. pr. person, men de kører tit med gode kampagner, hvor man kan spare flere hundrede kroner, hvis man er hurtig. Man finder flere oplysninger med afgange, priser og informationer på DFDS hjemmeside om Oslobåden.

Hvordan er en krydstogtsrejse med Oslobåden?

Overfarten mellem København og Oslo varer under et døgn, så der er tale om et kortvarigt krydstogt, men man får alligevel et godt indtryk af livet ombord på et luksuriøst krydstogtsskib. Man rejser fra København kl. 16.30, og man indkvarteres så i en lækker kahyt med havudsigt, hvor man til enhver kan trække sig tilbage, når man har behov for dette. Der er masser af underholdning og aktiviteter ombord på Oslobåden, således man ikke skal nøjes med den opfriskende havluft og den skøn udsigt. Man kan blandt andet nyde disse tilbud ombord:

  • Gode caféer og restauranter.
  • Swimmingpools, sauna, jacuzzi og andre typer wellness.
  • Taxfree shopping.
  • Kasino.
  • Diskotek, live musik og dans.
  • Børneområde med spændende spil, lege, klubber og aktiviteter.

Hvordan forløber en miniferie med Oslobåden?

Man ankommer til Oslo den efterfølgende dag kl. 10 om formiddagen, således man kan tage ind til Oslo og besøge turistattraktioner og handle i byens butikker. Man har 7 timer i alt, da Oslobåden sejler tilbage til København kl. 17 samme eftermiddag.

Man kan enten opleve byen i eget tempo og besøge udvalgte parker, museer, bygningsværker, butikker med videre, men man kan også tage på en guidet bustur, hvor man kommer forbi de mest kendte og populære seværdigheder i Oslo.

Der findes ture af både 3, 4 eller 5 timers varighed, således man bedre kan planlægge sit ophold i Oslo. Hvis man kommer til Oslo i vinterperioden, vælger mange at besøge Navisen Skøjtebane ved Karl Johan samt Oslo Vinterpark, hvor man kan ski samt kæle på Korketrekkeren kælkebakke, der er åben fra december til marts måned.