Storbyferie i London

Længes du efter en storbyferie pakket med liv, kultur, mad, shopping, kunst og festlige aftener, så er London den helt rigtige rejsedestination for dig. Oplev de mange sider af London og nyd dit ophold på et af Spies’ luksuriøse og fleksible hoteller.

Kom tæt på Londons seværdigheder med turistbus


Er det dit første besøg i London, eller er du bare interesseret i at gense byens unikke seværdigheder og arkitektur, kan du med fordel prøve en af byens mange Hop-On-Hop-Off busser. Med en billet til disse sightseeing busser kan du i 24 timer stå af og på ved en lang række af Londons største attraktioner.

Du kan blive i bussen og lytte til tourguidens fortælling om historie, byggeri og bykultur, eller du kan stå af, gå på opdagelse og lære London at kende på egen hånd.

Fra alle Spies hoteller er der gåafstand til den nærmeste bus eller til undergrunden, så uanset hvor i London du vælger at opholde dig, er du aldrig langt fra det nærmeste Hop-On Point.

Et uforglemmeligt shopping-mekka


London er kendt for at have et solidt ben plantet i modeverdenen, og det er bestemt noget, som flere bydele bærer præg af. På det kendte Oxford Street kan du med fordel gå på jagt efter luksuriøse og velkendte mærker, da denne gade og bydelen omkring tilbyder en lang række highend butikker og modehuse.Er du mere til spændende boder og affordable fashion, kan Camden Market anbefales.

Her oser der af gadeliv, -kunst og -mad. Shop til du segner, smag på unikke veganske, indiske eller thailandske retter i en af de mange ”streetfood” boder og bliv en del af det pulserende liv i Camden Town, hvor både turister og lokale bidrager til en eksplosion af kulturer og sanseoplevelser.
Også på disse shopping oplevelser er Londons offentlige transportnet tæt på, og du kan, med dine shopping poser i favnen, læne dig tilbage og blive transporteret til døren på dit hotel.